ranger Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wygląda może dziwnie ale jak się nim jeździ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jest brzydki, ale bardzo obszerny,komfortowy i do tego tani, bo nie ma na niego popytu.I wbrew opiniom wcale nie taki awaryjny. W każdym razie nie bardziej, niż współczesne mu inne modele koncernu. Za to Avantime był naprawdę ciekawym modelem. Zrobiono go raptem około 8 tys. i dziś zaczyna być już cenionym klasykiem http://pl.wikipedia.org/wiki/Renault_Avantime a ten tył z czym wam się kojarzy? Bo mnie z pewnym "żelazkiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ten cały avantime miał być w swoim czasie jednym z trójki pojazdów o tak odważnej linii renault obok velsatisa i czegos tam jeszcze - chyba coś na bazie espace mialo powstac ale chyba ostatecznie nie powstało po "sukcesie" sprzedażowym pierwszych dwóch modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) wybrałem się dziś moim ulubionym dwukołowcem na pedały nad J. Białe. I przypadkiem na parkingu obok jeziora trafiłem na kawałek nieba. Bo jeśli gdzieś niebo dla miłośników klasyków, musi wyglądać właśnie tak. Wrzucam kilka rodzynków. A jak mod łaskawie doklei mi nieco transferu, mogę wrzucić więcej (zrobiłem ok 80 fotek ,także tablic rozdzielczych) Edytowane 23 Maja 2014 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Coś pięknego, a dwa kółka - Czym pomykasz? Edytowane 23 Maja 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Piękne,ale pomiędzy tymi klasykami znalazł się nasz poczciwy kredens za Porszakiem jeszcze produkt z lat 60 tych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Coś pięknego, a dwa kółka - Czym pomykasz? starym mongosem, mam go z 15 lat i nie wymieniłem z nim ani jednej śrubki, jest nie do zajechania i jeszcze parę rodzynków... i zagadka - co to za auto ma takie piękny znaczek na masce? -kredensy były, jeden pięknie zrobiony w mysim kolorze i oczywiście "Borewicz" - ale to potem Edytowane 23 Maja 2014 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Się wtrącę....jeśli Panowie pozwolą Dar.... piękne zdjęcia....a samochody To z jelonkiem na masce , to wszak Wołga (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Stara Wołga! Inaczej Gaz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) bingo - z tą wołgą a niech tam - nacieszcie oczęta - teraz kilka starszych - wśród nich przepięknie odrestaurowany ford i nasz fiacik i te seksowne tyłeczki... pani mod - choć parę mega transferu, bo mam jeszcze co najmniej kilkanaście Edytowane 23 Maja 2014 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 A ten z tymi nartami trochę przesadził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) ale całość wygląda przefajnie - nawet na walizce naklejki pochodzą z epoki.Narty też - Rosignol z lat 50. Super wygląda tablica isetty - kierownica, jeden czy dwa przełączniki i jeden zegar. Wszystko oczywiście odjeżdża razem z drzwiami. Przyjechało nią dwóch stukilowych gości. Mówili,że z jednym na pokładzie 80, z dwoma 60 km/h. Mam jeszcze foty fiata, poloneza, piękną skodę 100, warszawę garbusa, kilka mercedesów i bmw, unikalną simcę, jaguara ,gm, citroen DS. W zasadzie żadnych plastików tylko chrom, drewno, prawdziwa skóra -ale skończył mi się przydzielony transfer Edytowane 23 Maja 2014 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Simca Aronde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) jakiś Chrysler Simca - 2 litrowy z automatem - oczywiście Pb. Mnie ogromnie podobał się ten vW carman ghia. Robili im próbę sprawności. Osemka, mały slalom, cofanie itd - na czas. Prawie wygrała.....skoda. Okazało się,że ma aż 52 KM. Autko bardzo lekkie, dobrze dociążony napęd na tył - świetnie radziło sobie tam, gdzie citroen DS musiał brać na dwa razy a Wołga na trzy. Najlepszy okazał się BMW 2002 ti. Najzwrotniejsza była isetta Edytowane 23 Maja 2014 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Zaraz zaraz.... tym tyci pyci BMW , z drzwiami zamiast maski przyjechało dwóch rosłych facetów ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) dwóch dość grubych i wysokich - z Wrocławia. We wnętrzu jest bardziej wąsko niż w 126p. Nie wiem jak to zrobili. Auto ma na szczęście otwierany brezentowy dach Edytowane 23 Maja 2014 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Teraz zauważyłam, że to Porsche z moich stron Edytowane 23 Maja 2014 przez Skyller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) piękne, bardzo stara 911 - prawdopodobnie pierwszy model Edytowane 23 Maja 2014 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Conchita Made in USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Za rok zgarną wszystko - eurowizja niech się chowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 O matko przenajsłodsza Nie wiem co najpierw podziwiać : buty ? Pończochy ? Czy talię osy i ponętny biust ..... Cukiereczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Yebłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 dooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/95548-najlepszy-fanklub-roku/?view=getnewpost Panowie i panie! Koledzy i koleżanki! Głosujemy,to nic nie boli a zajmuje tylko minutę!Korzystamy wszyscy z forum na zasadzie pomocy serwisowej,więc dajmy choc namiastkę swojej obecności i w konkursie,aby klub był widoczny!!! A tu link kierujący od razu na stronę konkursu,wystarczy znaleźć nasz klub i zagłosować. http://www.auto-swiat.pl/fankluby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi