Skyller Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 To My też jesteśmy na liście?! Czemu nie ma wzmianki na Fb i oficjalnej tutaj ? Głosujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Przecież jest baner na głównej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 No fakt.... jest tak duży,że go nie zauważyłam....sorry ... Od razu z wykrzyknikiem na mnie... Nie oglądam reklam... to może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 To My też jesteśmy na liście?! Czemu nie ma wzmianki na Fb i oficjalnej tutaj ? Głosujemy Na FB też jest info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Nooo....teraz już nie mam żadnych zastrzeżeń (y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Kobiety... Zawsze trzeba za rączkę prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jacko mój drogi.....i tu się mylisz w tym (moim) przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 no to yezdem happy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jacko ...Cała przyjemność po mojej stronie A tak serio .... w związku z głosowaniem ... cóś to nam marnie idzie... http://www.auto-swiat.pl/fankluby/nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Skoro tu jest HP to opowiem Wam pewną historyjkę...o moim kocie ,pół dzikim dachowcu. Zaginął mi ponad tydzień temu,pojawił się w poniedziałek rano ledwo stojac na łapach,to był cień poprzedniego kota.Bez obroży p.kleszczowej,cały zakleszczony.Kot w pudło i do weta,tam kroplówka zastrzyki i 50zet wetowi. Kocur odzyskał wigor wieczorem i poszedł w świat,dzisiaj o 19.00 znalazł go mój psiak w stercie drewna...zdychał. Kocur w pudło i do weta na ostry dyżur,jest na granicy przeżycia,został w klinice.Szokiem było dla mnie ,że weterynarz w klinice wyjął mu z gardła kawałek starego ogona myszy!!!Prawdopodobnie to było przyczyna jego wycieńczenia,pierwszy wet nie sprawdził. Teraz kot leży w inkubatorze żeby mu podnieść temperaturę i pod kroplówkami,wet powiedział ze ma 30% szansy na przeżycie do rana....zobaczymy. To wszystko,taka mała ciekawostka z innej beczki No cóż,kot uśpiony,szkoda sierścia... Edytowane 28 Maja 2014 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Szkoda - zwłaszcza, że gdyby pierwsza diagnoza była ok, sprawa potoczyła by się inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 http://wideo.interia.pl/gdy-szlaban-to-za-malo-video,vId,1500005 To je fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 To dziki wschód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ale rozwiązanie jak najbardziej do powielenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Witam Forumowiczów z działu Note i zapraszam do działu o gadżetach, gdyż kończą się zapisy na nowe niepowtarzalne gadżety z logo NKP. http://forum.nissank...łpraca-klubowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 http://wideo.interia.pl/wizytowka-edyp222/pomyslowosc-strazy-miejskiej-z-poreby-video,vId,1506322#iwa_item=4&iwa_img=1&iwa_hash=10868&iwa_block=photo Następni specjaliści od maskowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Skuteczność wojskowych siatek maskujących jest bezdyskusyjna . Natomist mocno dyskusyjne jest takie maskowanie fotoradarów. To ewidentne zarabianie pieniędzy a nie troska o bezpieczeństwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 http://www.auto-swiat.pl/uzywane/wpadki-producentow/x65cb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nieźle notesowi tył przestawiła: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,138764,16228248.html?i=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Sądząć po zniszczeniach NOTE, motocyklistka całym ciałem uderzyła w tylną klapę i razem z nią "wpadowała" się do środka . Szkoda dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 O matko!Taki kolor jak miałem. Ta dziewczyna chyba musiała nic nie widzieć,ciekawe jaką prędkość miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ja pierniczę... Dlatego nie lubię motorów.... Kilkanaście lat temu byłam przy śmiertelnym wypadku - na trasie DK-1 , gdy były jeszcze często i gęsto takie miejsca do zawracania z lewego pasa - facet polonezem truckiem (tak to się chyba nazywało) zawracał własnie sobie , a w niego z całym impetem wbił się chłopak / mężczyzna..... skosił tę górę z paki poloneza i leżał w niej .... nie muszę pisać jak wyglądało jego ciało........ Do końca życia tego nie zapomnę i od tej pory motorom przyglądam się z dużo mniejszym entuzjazmem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 19 latka na takim motocyklu... Ktoś kto na to pozwolił powinien beknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Kierowcy samochodów też ginął.... ale po wypadku wyglądają może bardziej... hm... elegancko.... dostojnie.... no nie wiem.... Niestety - większość wypadków powodują kierowcy samochodów.... a motocyklisci mogli by trochę wolniej jeździć... i było by git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) U nas dwa tygodnie temu , 30 letnia kobieta też została "skasowana" przez taxsiarza (wymusił pierwszeństwo) http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140620/SZCZECIN/140629975 Edytowane 1 Lipca 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi