MZy Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Kierowcy samochodów też ginął.... ale po wypadku wyglądają może bardziej... hm... elegancko.... dostojnie.... no nie wiem.... Niestety - większość wypadków powodują kierowcy samochodów.... a motocyklisci mogli by trochę wolniej jeździć... i było by git Święta prawda, dzisiaj w drodze do pracy prawie mnie skosił Landrover Disco, którego kierowca się rozmyślił i z pasa do skrętu z lewo postanowił jednak pojechać prosto. Gdybym miał skuter 125ccm a nie mojego piździka niespełna 50 cm, to pewnie i wystartował bym ze świateł szybko a nie wolno, to byłoby niewesoło... a tak minął mnie o centymetry mijając po wewnętrznej stronie skrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 MZy....może się wcale "nie rozmyślił" - tylko należał do grupy tych durnych "cwaniaczków" , którzy stając jako pierwsi na lewoskręcie , po zmianie świateł jadą prosto.... Bo przecież nie będzie "taki gość" stał w kolejce na światłach... ma "wypasiona brykę " , to może robić takie manewry.... Często i gęsto - wręcz nagminne zjawisko na tzw. trasie szybkiego ruchu czyli DK-1 ..... Miałeś szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZy Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 MZy....może się wcale "nie rozmyślił" - tylko należał do grupy tych durnych "cwaniaczków" , którzy stając jako pierwsi na lewoskręcie , po zmianie świateł jadą prosto.... Bo przecież nie będzie "taki gość" stał w kolejce na światłach... ma "wypasiona brykę " , to może robić takie manewry.... Często i gęsto - wręcz nagminne zjawisko na tzw. trasie szybkiego ruchu czyli DK-1 ..... Miałeś szczęście... Kierowcy takich Landroverów chyba mają jakiś problem. W sobotę jechałem A1ką do Włocławka i wyprzedzał mnie jakiś biały dostawczak przy okazji zmuszając Disco do zhamowania delikatnego. Potem dostawczak zjechał na prawy pas, Disco się z nim zrównał i gwałtownie skęcił w prawo... Całe szczęście że to nie była autostarda A4, bo tam nie wszędzie jest pobocze na które można uciec. Jak w niedzielę wracałem do domu, to AutoGuard w moim telefonie nagrywał całą drogę, a razem z nawigacją pochłaniał tyle prądu, że ładowrka nie dawała rady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Mamy Srebro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 fake, ale dobrze zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Już w tę niedzielę 20 lipca w Parku Jura w Biskupicach ,woj. śląskie , odbędzie się rodzinny ,charytatywny piknik - zorganizowany w celu pozyskania środków finansowych na bardzo skomplikowaną i szalenie kosztowną (ok. 1 mln. zł.) operację małego Rayyana. Każdy kto ma możliwość , chęć i wolny czas może przyczynić się do udziału w tej zacnej akcji. Dzięki wspaniałym organizatorom udało się pozyskać bardzo wielu sponsorów. Program całej imprezy zapowiada się imponująco....Nie tylko dla fanów motoryzacji.... Myślę,że każdy znajdzie coś dla siebie... Dla damskiej części (choć nie tylko) - wystąpią znakomite dziewczyny z ZUMBA Częstochowa Team Reszta atrakcji na plakacie w załączniku. http://mim24.pl/rodz...ik-dla-rayyana/ strona na Fb : https://www.facebook...31495013789860/ link do oficjalnej strony Jura Park z mapką jak tam dojechać: http://www.jurapark2...id=12&Itemid=28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawalnik Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 znaleziony filmik - można obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 troszkę kuriozalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Dobra gleba nie jest zła! (powiesiłem się na rolkach w SKP ) Edytowane 29 Lipca 2014 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Powitać po małej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ok, wszyscy zdrowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja zdrowy Przy okazji mam do sprzedania mojego Nissana ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ok, wszyscy zdrowi ? Powiedzmy, że nie koniecznie, ale bardzo źle nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Powiedzmy, że nie koniecznie, ale bardzo źle nie jest. Oj, coś się porobiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,1539404,vSort,1,vTime,3#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=30347&iwa_block=automotive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Oj, coś się porobiło ? Najważniejsze, żę będzie dobze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No to spoko . Nissan cały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Oby był cały i on i Nissan... Ja Kaśkę już odebrałem po naprawie,koszt ponad 17tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jacek - a co się stało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Kanapka,pewna piekna pani nie wyhamowała przed skrzyżowaniem i skasowała 4 samochody w tym i mój,z czego tylko ja i gość przede mną odjechaliśmy o wlasnych siłach,reszta lawety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Masakra.... Zniszczenia duże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Obydwa zderzaki pas tylny belka tylna,podłoga bagażnika,uchwyty belki,grill,obydwa reflektory,plastikowe nadkola zewnetrzne lewe,klapa lekko prostowana(nie klepana bo był tylko rant lekko zgiety) wszystko robione w serwisie PGD(autoryzacja Nissan,Infiniti,Suzuki,Mitsubishi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ufff, nie mało... Najważniejsze, że Tobie nic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No to spoko . Nissan cały ? Jeśli chodzi o Nissanka to problemów z nim nie ma i nie było. Kanapka,pewna piekna pani nie wyhamowała przed skrzyżowaniem i skasowała 4 samochody w tym i mój,z czego tylko ja i gość przede mną odjechaliśmy o wlasnych siłach,reszta lawety. Akurat musiałeś tamtędy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 I nowe auto (kilka msc) i juz wypadkowy ;/Co to się dzieje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi