was79 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Nie mogłem Cię zawieść Edytowane 4 Listopada 2014 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Nie mogłeś mnie zawieś(ź)ć ... ponieważ nie było już dla mnie miejsca w Twym pojeździe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 ALe chlewik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jakby co..."Tutaj też jest mój kawałek podłogi" ALe chlewik Było uważać gdzie się wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 ALe chlewik Było uważać gdzie się wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 W aucie chlewik miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Was dzięki ale to chyba nie Note . Poza tym odzew aż czapki zrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 eee no faktycznie, ale fail Na szczęście mam jeszcze asa w rękawie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Taaaa Dogadali my się jak ślepy z głuchym... Z jakiegoś powodu nie wyświetlały mi się zdjęcia które wstawialiście,dopiero teraz zajarzyłem...szybko no nie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ale dosrałeś nawet bez zdjęć koncertowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Ale na serio nie ma, że złomnik umiera ze śmiechu? edit: Teraz zguglałem. Nie byłem tego świadomy, jaka maniana, dobrze, że są plany Edytowane 20 Listopada 2014 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartus2737 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 szukałem przeglądałem może słabo ale... czy wam też paruje reflektor? spotkaliście się już z tym ? jakieś rady dla nowego ujeżdżacza notka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 to niestety dość powszechne zjawisko i nie tylko w reflektorach note. Obudowy reflektorów są klejone z kloszami z poliwęglanu i powinny być szczelne. Jeśli nie rozszczelniło się gdzieś klejenie, to wilgoć dostaje się do środka albo przez niedokładnie zamknięty gumowy dekielek (co łatwo sprawdzić) albo słabo działa odpowietrznik (do którego nie ma dostępu,bo jest gdzieś na dole reflektora) Jeśli wilgoci jest dużo i nie chce wyparować, można spróbować ją usunąć - zdjąć gumę z reflektora i użyć suszarki do włosów z gorącym powietrzem. Klika minut suszenia powinno wystarczyć, choć nie wiadomo czy na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 U mnie zaczęły pękać szkła (plastiki) lamp przednich ......jeżdzimy na światlach i chyba różnica temperatur powoduj pękanie. Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie na wiosnę/lato wymieniać lampy, bo ochydnie wyglądają takie popękane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 byłem dziś na wycieczce moją leciwą ukochaną "Mangustą" i oto, co spotkałem przy jednym z pomostów J. Białego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Wspieramy aktywny tryb życia ! Trasa rowerowa Szczecin - Stargard , taki kwiatek dla kóz A to już Miedwie i gdzieś po środku Edytowane 29 Listopada 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 W Szczecinie jeszcze zielono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Taaa dwa miechy temu , choć trawa zielona u nas jeszcze jest Ale właśnie od wczoraj pierwszy lekki mrozik -4 ma być w nocy Edytowane 29 Listopada 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 W Giżycku teraz -7 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Brrryyy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) u mnie dziś minus 8 a że dość wilgotnie, to wszędzie szadź Edytowane 30 Listopada 2014 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 W okolicach Dęblina od kilku dni -8 nocami ok.4 na minusie w ciągu dnia. Tyle ze wiaterek dosyć mocny obniża te wartości o 3-4 stopnie. Po spacerze z psem, ok 1,5 km wałem wiślanym strach się uśmiechnąć by skóra na twarzy nie popękała, takie moje wrażenie bynajmniej, mój pies a właściwie suczka jest innego zdania, bo nie ma najmniejszej ochoty do domu wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dobrze niech temperatura minusowa trzyma, bo armatki na stokach pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Noooo! Już w Sosnowcu na Środuli walą z armatek aż miło się jeździ drogą obok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi