graphia Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Aż chyba pojadę rowerem i sprawdzę jak to jest w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To się nazywa czubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wszystkiego dobrego po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 I przed Nowym Rokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Najlepszego! Same pozytywy na koniec 2014: pogoda jest - śniegu naprodukowali, moja czterolatka zaczęła jeździć na nartach. No i oczywiście tanie Pb/ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 http://magazynauto.interia.pl/info-nissan-47/wiadomosci/news-limitowana-wersja-nissana-note,nId,1644456 żeby do tego jeszcze jakiś normalny 1,8 16V i 140 KM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 UWAGA !!! Już ostatni tydzień dla osób które chcą nabyć Nasze POLARKI. Wszelkie dane tutaj. http://forum.nissank...a-forumowiczów/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 http://magazynauto.interia.pl/info-nissan-47/wiadomosci/news-limitowana-wersja-nissana-note,nId,1644456 żeby do tego jeszcze jakiś normalny 1,8 16V i 140 KM... Agresywny dizajn i chłop pakujący wózek do bagażnika - to nie może się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Łoł , wcześnie sezon odpaliłeś .Muszę i ja "odkurzyc" sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisław55 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Odpowiedni strój i nawet temperatura -2 nie straszna. Oczywiście jak śnieg czy pada deszcz to nie jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 u mnie nie ma czegoś takiego jak martwy sezon - jeździłem w grudniu, styczniu, jeżdżę w lutym. Ostatnio wczoraj, bo była piękna i prawie wiosenna pogoda. Zdarzało mi się jeździć przy minus 8 stopniach - wystarczy odpowiednio się ubrać. Nie robię 50-kilometrowych tras, ale krótsze ok 20 km, często 2 razy w tygodniu,za to urozmaicone, bo sporą część dystansu pokonuję trasami terenowymi. Cały czas tą samą niezniszczalną Mangustą.Moje tereny to J. Białe i okolica, zimą równie piękne jak latem. A jak sprzyja pogodna zakładam rolki czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Łoł , wcześnie sezon odpaliłeś .Muszę i ja "odkurzyc" sprzęt Odpowiedni strój i nawet temperatura -2 nie straszna. Oczywiście jak śnieg czy pada deszcz to nie jadę. u mnie nie ma czegoś takiego jak martwy sezon - jeździłem w grudniu, styczniu, jeżdżę w lutym. Ostatnio wczoraj, bo była piękna i prawie wiosenna pogoda. Zdarzało mi się jeździć przy minus 8 stopniach - wystarczy odpowiednio się ubrać. Nie robię 50-kilometrowych tras, ale krótsze ok 20 km, często 2 razy w tygodniu,za to urozmaicone, bo sporą część dystansu pokonuję trasami terenowymi. Cały czas tą samą niezniszczalną Mangustą.Moje tereny to J. Białe i okolica, zimą równie piękne jak latem. A jak sprzyja pogodna zakładam rolki czasem Panowie - i dla Was, dla Waszego zamiłowania utworzony jest nowy dział http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98617-bieganierower/ Tutaj możecie opisywać i dzielić się swoimi wrażeniami. /fotki też mile widziane/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Czytajac nowy numer Auto Poradnika znalazłem coś dla Edka. Osłona na skrzynie i silnik. Widziałeś to Edwardzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Nie nie widziałem, osłona duża do Tiida?? Edytowane 25 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 W artykule są podani dystrybutorzy. Któryś z nich chyba ma ofercie osłony do Tiidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ale tiida ma osłonę na całą komorę, no chyba że znowu jak z dekielkami , moja ma , a Edwarda nie U mnie cały dół jast zabudowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Bo diesle mają benzyny nie ,a wiesz dlaczego diesle maja pełne osłony ???? Edytowane 25 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 W Note też tak jest. Samochody z 1.5 Dci mają kompletną osłonę od spodu. Benzynówki takowej nie posiadają. Moim zdaniem, tak sobie wymyśliło Renault, że ich diesle są osłonięte od spodu. Nissan to po prostu przejął od Renault i tak jest. Natomiast w benzynówkach Nissana nigdy tego nie było i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Wszystkie samochody wszystkich marek z diesel mają pełne osłony wiecie dlaczego ??? Manix taką masz pełną osłone?? http://allegro.pl/plyta-oslona-pod-silnik-nissan-tiida-2008-5d-i5039722389.html Edytowane 25 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wszystkie samochody wszystkich marek z diesel mają pełne osłony wiecie dlaczego ??? Manix taką masz pełną osłone?? http://allegro.pl/plyta-oslona-pod-silnik-nissan-tiida-2008-5d-i5039722389.html Nie .ta jest do 1.6 benzyna- czyli twoja Moja sięga aż do końca komory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) A czyli taką http://allegro.pl/nissan-tiida-1-5-dci-oslona-pod-silnik-silnika-i5041096815.html Jeśli taka to nie mam jak jej dokręcić mam ale tylko tą do 1.6 benzyna ale ona jest taka pełna jak ja ksiądz Edytowane 25 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 zasadnicza różnica ,prawda? No to jesteś księdzem ,bo nie wiesz jak to wygląda w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Tak zasadnicza ,ale to w takim razie jak masz pełną osłonę to dlaczego woda z kałuż leje ci się na kapsle ?????? Ja mam takie osłony http://allegro.pl/nissan-tiida-oslona-silnika-1-6-benz-tanio-i5056305427.html Edytowane 25 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 W Polsce osłony z tworzyw robi firma Florimex. Sprawdziłem asortyment i wychodzi na to, że osłana w Note to dokładnie ta sama osłona co w Renault Clio III. Zatem osłony w Nissanach są po porstu osłonami dostosowanymi nie tyle do samochodu co do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi