Dar1962 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 taki zestaw można nabyć i zamontować do większości aut. Robi je firma Mattracks. Do lekkiego suva kosztują ok 25 tys dolarów https://www.google.pl/search?q=Mattracks&espv=2&biw=1600&bih=811&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=H4URVZXZGcLrUrb3g4gO&ved=0CDQQsAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich po krótkiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 No w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 A co nie mogłeś się doczekać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No tak mi jakoś Diable mi Ciebie brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Przysięgam, nic nie biorę, nie jeżdżę na kacu...to dlaczego jak wsiadam do mojego Notesika to mam wrażenie, że wsiadam do małej osobówki, a jak jadę to mi się wydaje, że siedzę w busie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Przysięgam, nic nie biorę, nie jeżdżę na kacu...to dlaczego jak wsiadam do mojego Notesika to mam wrażenie, że wsiadam do małej osobówki, a jak jadę to mi się wydaje, że siedzę w busie? Spokojnie to normalne odczucie, mam czasami takie samo wrażenie. Faktycznie Notes skromnie wygląda, szczególnie, gdy stoi z dala od innych pojazdów a wsiadasz, jak to mawia moja córka, niczym do autobusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 A może nierzesz jakieś fajne tabletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 On w środku ma przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 A może nierzesz jakieś fajne tabletki No pewnie że, jeśli o mnie chodzi, biorę. Czasami okoliczności, w pewnym wieku, do tego zmuszają, czy fajne nie wiem ale za to kolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 No i widzisz, są efekty Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego mam taki dziwny kraj przy opisie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 El_diablo ich weiß nicht, bo ja versteht nicht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego mam taki dziwny kraj przy opisie ??? Bo pochodzisz z "miasta" Bromberg Edytowane 31 Maja 2015 przez pejta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 od jesieni prawdopodobnie a od 2016 na pewno pod maskę Dustera zawita stary, dobry i poczciwy HR16DE o mocy 114 KM ( w notku miał 110 w QQ 115) który z czasem zastąpi starą renaultowską jednostkę 1,6 16v 107 KM. Będzie wprawdzie już wyposażony w ten wynalazek szatana czyli start-stop, ale kupiłbym auto z nim z czystego sentymentu. Tym bardziej że takich "normalnych" solidnych i w tym przypadku bardzo udanych jest coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 za pięć sześc lat sobie kupię takie pięcioletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Możliwe że będzie to konsekwencją powstania Terrano II na bazie Dustera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 To chyba Terrano 3 Terrano 2 produkowali bodajże do 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Powiem tak teścia Drakula z 1.6 16V Renault kiepsko to kiepsko sobie radzi ten silnik to przestarzała konstrukcja ! Ale Drakula z HR16DE to dużo lepiej będzie sobie ten silnik radził Jak widać jednostka HR16DE to bardzo udany silnik trafił do Łady teraz do Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 To chyba Terrano 3 Terrano 2 produkowali bodajże do 2005. Możliwe. W każdym razie chodzi o nowe Terrano ;-) Wydaje mi się, że dostępność starych 1.6 od Renault po prostu kończy się, stąd przejście na bardzo dobry 1.6 od Nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Chodzi o normę i tyle.Sam w sobie 1.6 8V Renault, to prosta nie do zajechania jednostka,nawet na gazie.Gorzej z elektryka osprzętu , jak to w reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Manix 1.6 16V od Renault to przestarzały syf nie silnik, zewsząd cieknący ledwie zipiący HR16DE to jest dopiero perełka mało awaryjny i suchy jak pieprz wszędzie Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Bo pochodzisz z "miasta" Bromberg He he he Manix 1.6 16V od Renault to przestarzały syf nie silnik, zewsząd cieknący ledwie zipiący HR16DE to jest dopiero perełka mało awaryjny i suchy jak pieprz wszędzie Ale ma wadę, słaby do gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Bo gaz to jest do zapalniczek ,ropa do traktura a benzyna do tego super silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nie napisałem że jest nowoczesny,a trwały ale Ty jak zawsze udowadniasz swój dyletantyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Chodzi o normę i tyle.Sam w sobie 1.6 8V Renault, to prosta nie do zajechania jednostka U teścia w Drakuli dopiero przejechane 25000km już ledwo zipie ten super silnik a serwisowany w Aso ,cieknie z niego gdzie się da !!! Teść taki wkur że głowa mała na ten super silnik Renault . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi