Dar1962 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 kolejna hybryda koncernu Renault. Niech nikogo nie zwiedzie romb na masce - wykorzystano budę miejskiej Dacii, dołożono stary dobry silnik 2,0 ,elementy zawieszenia Clio RS i oto mamy: Renault Sandero RS 2,0 16V 145 KM,skrzynia 6 biegowa,do 100 km/h w 8,5 s ulepszone zawieszenie ESP sportowe 4 hamulce tarczowe.Na razie tylko na rynki Ameryki Łacińskiej w 2016 http://www.novidadesautomotivas.blog.br/2015/01/renault-sandero-rs-pode-ganhar-20-de.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Ciekawe jak będzie wyglądać Renault Duster?? bo ja wiem jak wygląda Nissan Duster Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 rzecz już przesądzona - kolejny model koncernu na bazie DD (zapewne niestety ze znaczkiem Renaulta na razie znów na rynki Ameryki Łacińskiej) pojawi się w sprzedaży w 2015r, o dość dziwacznej nazwie, ale całkiem zgrabny jak na małą półciężarówkę. I wersja benzynowa pewnie znowu dostanie silnik od nissana http://motoryzacja.interia.pl/samochody-nowe/premiery/news-renault-duster-oroch-czyli-pierwszy-pickup,nId,1838438 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A pamiętacie pierwszy znaczek Rumuńskiej Dacii 1300, czyli Renault 9? Mój ojciec "zjechał" 4 Dacie. Części było full i nie były takie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Edytowane 23 Czerwca 2015 przez M@reS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Poszukałeś co mogłeś...... lecz głównym i podstawowym znaczkiem był profil aluminiowy w kształcie "U" to najbardziej kradli gdyż był słabo umocowany. Następnie i najczęściej a zarazem najdłużej, w środku tego "U" pojawiał się znaczek - nr.2 z "Twojego katalogu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wiem....mam tyle lat, że to pamiętam (sąsiad miał dwie Dacie 1300 nie do zajechania) A fotki wstawiłem bo nie każdy kojarzy dawne logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 A ile ich jeździło na Taxi? jedyny mankament, to bardzo miękkie tylne zawieszenie, a konkretnie sprężyny. Polak i na to znalazł sposób /a konkretnie taksówkarze/. Kupowało się sprężyny od Wartburga i obcinało półtora zwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 jeśli ktoś kiedyś potrzebował szybko zdjąć klemę z akumulatora i musiał dziubać pracowicie kluczykiem przy nakrętce, doceni ten pomysł racjonalizatorski - podpowiem,że to zwykła śruba rowerowa, tzw. "szybkozamykacz" siodła,który kosztuje circa 5 zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dobry Stare Twarze! Trochę mnie nie było Historia zatoczyła koło i wczoraj jechałem moim ex-Note (76 kkm przebiegu) i to jednak dobre auta są Generalnie sprzedałem go w rodzine, ale właścicielowi się zmarło, a auto zostało wstawione przez obecną właścicielkę w czerwcu zeszłego roku do stodoło-garażu na jakiejś wsi i stało do wczoraj. Wczoraj wytargany, z kilkucentymetrową warstwą kurzu i pyłu, reanimowany akumulator (oryginał z 2007!) i ruszył. Silnik po rozgrzaniu cymes, skrzynia tak samo. Ten rok postoju, najbardziej ruszył przednie zawieszenie, które tłucze się niemiłosiernie (na bank łożyska mcperhsona + pewnie jeszcze coś). Oczywiście hamulce do przeglądu, chociaż o dziwo biorą równo. Podwozie praktycznie bez rdzy, tłumik chwyciło dość mocno (ale chyba powierzchniowo) Aku po kilkudziesięciu kilometrach, po zalaniu świeżych oktan ledwo co zakręcił -wiadomo. Jestem ciekaw, jak potoczy się dalej "jego" historia, złożyłem ofertę odkupu, ale obecna właścicielka, twierdzi, że będzie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Opowiedz mi swoją historię A tak poważnie, nie masz w swoim niemieckim samochodzie warszawskich rejestracji? Ostatnio mnie wyprzedzał na wiślance i strasznie mi się kierownik niemca przygladał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Musiałem się uzewnętrznić, taka chwila potrzeby bycia ekstrawertykiem A blachy mam we wszystkich gratach SK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Media Markt ruszył z fajną, moim zdaniem godną naśladowania i sympatyczną akcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Akcja fajna jest ale już codzienne napełnianie miski wodą przed sklepem już nie koniecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Fajna akcja ale czy takie markety nie czytają tego co eksponują na plakatach?? Czy język Polski w Polsce jest zakazany ?? Przeczytajcie tekst na plakacie a zobaczycie o czym piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Za względu na wzgląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Nie jest to akcja centralna. Każdy market sam sobie przygotowuje plakaty informacyjne. A to jak w życiu, literówkę łatwo strzelić. A to jeszcze taka literówka, że nie widać jej od razu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zawsze byłem ciekaw, jakiej płci jest mieszkaniec mojej działki letniskowej, parę dni temu tajemnica została wyjaśniona. Zdjęcie edytowane jest prawidłowo. W takiej pozycji zwierzak urządził sobie przeszło godzinną, południową sjestę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Piękna Wewura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 fajne cycki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Te upały dały każdemu w kość.....nawet naszym mobilom A tak serio to nasi dziennikarza mają nas za idiotów.....Brytyjska rodzina wybrała się na urlop do Włoch. Swoje renault megane zostawili w okolicach plaży. Stało tam przez kilka dni. Gdy przyszli do samochodu, okazało się, że część elementów plastikowych – błotnik i listwy ozdobne – stopiło się od upału. Brytyjski samochód na włoskich numerach...? A prawda taka..... fakt to fakt, wiadomości zawsze sprawdzone.... niedaleko samochodu stal kontener na śmieci, który się zapalił.... Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez M@reS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Pisałem ale jeszcze raz napiszę ,Reni gwarancja się skończyła to i super plastiki popłynęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Taki mały bajer na lusterko http://vfl.ru/fotos/091b9fc48518963.html?antid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ten bajer to daszek na lusterko czy lustereczko martwego pola??? Ten bajer to daszek na lusterko czy lustereczko martwego pola??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Daszek pierszy raz takie coś widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi