yohny Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Może mi ktoś podpowiedzieć w jaki sposób mogę spuścić paliwo z almerki? metodą ustno - wężykową da radę czy jest jakieś zabezpieczenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ze swojej n16 czy sąsiada?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yohny Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 hehe ze swojej zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Wydaje mi się, że najlepiej byłoby wężyk za filtrem paliwa odkręcić i uruchomić pompkę paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaweq22 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 jak diesel to więcej pracy, z tyłu pod siedzeniem jest duża czarna nakrętka, dalej to już każdy chyba wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anyz Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wczoraj dobrałem się do zbiornika, wyjąłem pływak z całym osprzętem. Pod smokiem było multum syfu - jakiś gęsty szlam. Przeczyściłem to benzyną, w rurki psiknąłęm kilka razy kompresorem. Jak się przejechałem, to nie mogłem uwierzyć. Samochód odżył. Aż chce się wciskać gaz do dechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzyś89 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ja zrobiłem to samo u siebie po zimie masa syfu. A odnośnie tematu to chyba najlepiej jest właśnie przez otówr pod siedzeniem bo wtety jest pewność że wyciągnęło się wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.