pesfajnder Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jakie cisnienie macie w swoich Patchach i Navkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny-kat Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 witam trzy dni temu sprawdzałem i miałem na listwie 300 barów na wolnych obrotach jak go wkręciłem na 4000 tyś obrotów to miałem prawie 2000 tyś barów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość opacinski Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Jeżeli pytasz o ciśnienie w oponach /?/ to trzymałem cały czas przepisowe, czyli 3.5 bara. Ale po obejrzeniu wytarcia opon skorygowałem w dół na 3,3 bara i tak teraz jeżdźę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny-kat Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 sory coś zile zrozumiałem zapytanie ja przeczytałem jakie ciśnienie w pompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pesfajnder Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 wow to ja mam 2,1 :0 znalzlem gdzies w necie ze prawidlowe cisnienie to 2,4 a Ty masz 3,5 ? hmmm to na jakich oponach jezdzisz ze tyle powietrza w nie wpompowales ? gdzie pisze ze 3,5 bara powinno sie nabijac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny-kat Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 jest 2.4 tak piszę na słupku od kierowcy przód i tył nie zależnie jakie jest obciążenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość opacinski Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Nie wiem, od czego to podawane ciśnienie zależy, może od modelu? U mnie na tabliczce auta, na słupku napisano 3,5 bara i takie samo ciśnienie podają w instrukcji. Mam silnik 4,0, może to też ważne. A opony 245/75R16 Sorry Koledzy , mój błąd i sam źle pompuję bryczkę. Przeliczałem z błędem. Właściwe ciśnienie- to jak podajecie czyli 2,4 bar . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisowczyk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 2,4 bara (4.0 V6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.