PrimerkaTD Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Mam Problem Z Tylnia Wycieraczka Otoz Robi Droge 180 stopni , zaczyna brzeczec silniczek i trzeba ja wyjsc pchnac palcem aby wrocila na swoje miejsce. do wymiany silniczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Może rozbierz silniczek i sprawdź jak tam wygląda ścieżka . Jeśli będzie ciężko zdjąć ramię wycieraczki to poczytaj na forum jest jak zdjąć. Na pewno wd 40 pryskaj albo podobnym środkiem Mi z tyłu też wycieraczka pracowała na 3 ruchy i wracała na swoje położenie. U mnie przyczyna było to że polutowałem kabelki bo jeden sie przerwał .Rok wcześniej też to lutowałem kabelki. Tylko że silniczek nie brzęczał. Mi z przodu też przerywało wycieraczka na biegu przerywanym i rozebrałem silniczek i podgiąłem blaszkę bo się starła i teraz jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrimerkaTD Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 No Okej To Musze To Sprawdzic A Wracajac Do Przedniej To Tez Mi Sie Zacina Gdy Wlacze Pierwszy Tryb I Sttaje W Poprzek Szyby, Ale Na Drugim I Trzecim Jest Git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 z przednią miałem to samo, wyjąłem silnik, rozwierciłem nity i tam na stykach wytarłem towot szmatką, na wkręty skręciłem i teraz jest git, jeszcze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobytempelton Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 I jeszcze ta tulejka w której pracuje wałek na wycieraczke od silnika się przyciera, rozebrać, papier ścierny, wyczyścić, umyć, nasmarować i ma być, o ile już nie wydarło zębów z trybików silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.