Gość junior_borus Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witam wszystkich klubowiczów potrzebuje informacji gdzie są numery vin w nissanie primera p12 Potrzebuje wszystkich informacji na temat gdzie takie numery się znajdują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 To jakiś problem samemu poszukać ciągu cyferek po maską, lub skorzystać z google ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 napewno są pod fotelem pasażera, jest tam cała tabliczka znamionowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 odsuń fotel pasażera do tyłu na maxa i podnieś nacięcie wykładziny na srodku wałka na podłodze tam powinny być wystukane cyferki i literki i to jest vin To jakiś problem samemu poszukać ciągu cyferek po maską, hehe skucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość junior_borus Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 dzięki Panowie szukałem w googlu ale niczego nie mogłem znaleźć pod siedzeniem pasażera już znalazłem a komorze silnika nie ma jeszcze jakiś numerów vin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ogladalem kilka p12 przed zakupem i kazda miala nr pod siedzeniem pasazera.Wlasnie sprawdzilem w instrukcji obslugi -numer ten jest nabity pod przednim prawym fotelem,Jest tez napisane ze jest tabliczka znamionowapojazdy w tym samym miejscu co nr tylko na bocznej czesci tej jakby belki paczac przodem do fotela :ponizej nr vin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 na masce od środka bywały jeszcze wlepki ja miałem ale się pobrudziła i zanikneła w zawierusze czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom16 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 pod fotelem pasażera :nissan2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 dzięki tom16 zlokalizowaliśmy już 4 miesiące wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.