Gość Grzegorz Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witajcie. Czy posiada ktoś w swoim aucie radiomagnetofon Sony XR-1300R. Jest to niezły kaseciak a ja niestety nie mam do niego INSTRUKCJI OBSŁUGI!!! Jeśli ktoś takowe radyjko posiada i ma do niego instrukcję to bardzo prosze o kontakt. A najlepiej przesłanie instrukcji na maila sbgb@tlen.pl Serdeczne dzięki i pozdrowienia dla wszystkich nissanomaniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 google to potęga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Pewnie że tak, tylko że ja na google nic nie znalazłem!!! Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Griszka Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 może kup na allegro? http://allegro.pl/show_item.php?item=61389757 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.