Gość RFX Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 http://www.joemonster.org/art/20111/Po_co_wlascicielowi_tego_auta_szmaty_pod_maska_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Dooooobre! Ja w tamtym roku wkładałem pod fotele bagaże na wyjazd (nawiasem mówiąc, to świetne miejsce). Teraz wiem, że moge do auta wpakować dojazdówkę, a przestrzeć pod klapą wykorzystać jako bagaznik :dribble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Tak myślałem że chodzi o azjatów, widziałem to na własne oczy będąc w tamtych stronach. Na dachu potrafią wieżć cały dobytek a w kabinie każdy kątek zapchany ludzmi. I jeszcze się uśmiechają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.