ceniakenzo Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 witam wszystkich mam kolejne pytanko do kolegow po przejsciach jakie kupic amortyzatory do tylu do T1 , bo niestety jeden mi sie juz wylal ::/ nie leprze by byly gazowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 witam wszystkich mam kolejne pytanko do kolegow po przejsciach jakie kupic amortyzatory do tylu do T1 , bo niestety jeden mi sie juz wylal ::/ nie leprze by byly gazowe?? osobiscie wolę olej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 właśnie założyłem Kayaby premium cały komplet, na czarne wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 najtansze olejowe znalazlem takie, nie wydaje mi sie zebym na tym troche pojezdzil http://allegro.pl/show_item.php?item=2308073544 co o nich myslicie moze ktos takie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 no właśnie takie tył po 87,- a przód po 125,- , (ACD Cars) może zróbmy tak: ty powiesz mi jak uruchomić wspomaganie a ja dajmy na to za miesiąc napiszę jak się sprawują amory, he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.