Gość slawek7708 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 \Witam Nigdzie nie mogę znależć jak mozna w miarę bezpiecznie sciagnąć kokpit a dokładnie chodzi o ten daszek nad zegarami aby wymienic pleksę która osłania zegary z góry dzieki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Musisz odkrecic ta czesc kokpitu co jest wokol radia i odkrecic 2 srubki z daszka licznika, jak juz odkrecisz to kierownuice do samego dolu i powinna wyjsc musisz ja tam tylko poprzechylac i wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 bzdury!! w rogach zegarow masz 2 trojkąty chwytasz je z boku od wewnatrz zegarow najlepiej u gory trojkatow pociagasz do siebie wyjmujesz je , 2. odkrecasz 4 srubki i sciagasz daszek jes na zatrzaskach odrazu ladnie wyjdzie lekko podnies i pociagnij do siebie 3 pozniej odkrecasz zegary a jak z wymiana szybki nie wiem chyba jest na zatrzaskach z tego co pamietam wiec nie powinno byc z nimi problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Koledze almeraqx chyba chodziło o P11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) podważ lekuchno nad panelem środkowym i ciągnij na siłebie - wszystko jest na zatrzaskach (p12 po lifcie) do siebie całą osłone ciągnij nie do góry nie jes nigdzie przykręcona tylko tak spasowana - dół osłony zegarów podważaj pokolei w lewo i prawo a potem chajda BAnalne?! ja też się zdziwiłem jak rozbierałem całą deskę Zegary sa przykrecone i są oddzielną częscia od osłony Panel srodkowy też jest oddzielny i nie przykręcony do osłony zegarów Jesli masz zegary bursztynowe - elektroniczne to ta szyba jest integralną częścia całego panelu wskaźników a w analogu to ja nie wiem jak jest Edytowane 24 Maja 2012 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Sorki ale mala pomyłka;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A jak zdemontować ten plastik, co idzie przez całą szerokośc auta pod samą szybą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Po lifcie to jest integralna część całej deski. Jedyna część oddzielna to osłona zegarów z półeczką. Jak zdejmiesz boczki słupków przednich to zobaczysz, że jest to całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Po lifcie to jest integralna część całej deski. Jedyna część oddzielna to osłona zegarów z półeczką. Jak zdejmiesz boczki słupków przednich to zobaczysz, że jest to całość. Ale ja mam przed liftem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) wklej zdjecie zaznacz co chcesz zdemontowac .... http://www.maciej81.user.icpnet.pl/Preston%20aka%20S500/drzwi2/100_0310.JPG Edytowane 9 Lutego 2013 przez preston81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI77 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 jeżeli chodzi o p12 to moge sie wypowiedziec na ten temat bo demontowalem całą deskę rozdzielczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no nie wspomne ze miales to opisac z fotkami jak fotek nie ma to chociaz opisz bo ja chcialbym tez zdemontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 preston wymien wycieraczki bo cos slaba zbieraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ale ja mam przed liftem Demontuj osłone słupków(głośników/gwizdków) i bedziesz widział czy można demontowac sam panelik podszybia. Raczej mi się wydaje, że cała deska jest jednolita prócz słupka i osłony zegarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 preston wymien wycieraczki bo cos slaba zbieraja foto z lata zdazylem juz wymienic :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi