Gość dziabag Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Witam miłośników navary. Navarę d22 rocznik1999 posiadam już ok 3,5 roku. Sprawuje się bardzo dobrze. Jednak od niedawna padł mi prędkościomierz. Kłopot jednak w tym, że nie mogę nigdzie takiego kupić. Mój jest z pierwszej połowy roku 99, a te z końca mają już inne zegary. Może ktoś posiada taki w zakamarkach swojego garażu, Może być wersja angielska, ponieważ zdiagnozowałem uszkodzenie i potrzebuję części zamiennych. Pomożecie? Oto poszukiwany licznik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QompaQ Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 To nie problem jest do naprawienia !!! To delikatna konstrukcja trzeba uwazać by nie ułamac plastików:) Usterki objawiają się Głównie poprzez:~ nie właściwe działanie wskazań obrotomierza i prędkościomierza,~ obrotomierz niezależnie od prędkości wskazuje 1500 -:- 2000 obrotów,~ prędkościomierz wskazuje maksymalnie 20 km/h ,~ błędne wskazania temperatury płynu i poziomu paliwa,~ wskaźnik temperatury i paliwa wskazują Maximum,~ opadające wskaźniki, przygasanie zegarów, całkowity brak podświetlenia, itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.