sawek Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witam może ktoś z Was się oriętuje jaka firma produkuje progi zewnętrzne takie jak na filmiku Pozdrawiam sawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość renald65 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam może ktoś z Was się oriętuje jaka firma produkuje progi zewnętrzne takie jak na filmiku http://www.youtube.com/watch?v=BNAd_g0I2GI&noredirect=1 Pozdrawiam sawek Podobne progi można znaleśc na Allegro, ja kupiłem firmy Solaris do mojego X-Triala, jest tylko problem z montażem, jak zamontujesz na 2 mocowania to gdy ktoś na tym ciezszy stanie to może się urwać a jak chcesz traktować próg jako wzmocnienie to należy trochę podłubac i dorobic kilka elementów,żeby trzymało się co najmniej na 3 mocowaniach (przód, środek , tył) i jeszcze wzmocnienia podłużne .........jest trochę dłubania:) Pozdro T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.