emil2071 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Witam, moje objawy w Primierce 2002 r. 2.2 D sa nastepujace, mianowicie podczas wyprzedzania samochod muli jakby neidostawal paliwa daje mu gazu do oporu a on raz idzie raz nie, momentami jak zalapie czuc nagle odejscie a czasem pomalu sie rozpedza, dodadam ze jest tak czasami nie zawsze raczej sporadczynie... Dzieki za rady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 poczytaj różne posty na temat szarpania duszenia dławienia nie równej pracy itd zawór EGR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil2071 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enter1 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam, moje objawy w Primierce 2002 r. 2.2 D sa nastepujace, mianowicie podczas wyprzedzania samochod muli jakby neidostawal paliwa daje mu gazu do oporu a on raz idzie raz nie, momentami jak zalapie czuc nagle odejscie a czasem pomalu sie rozpedza, dodadam ze jest tak czasami nie zawsze raczej sporadczynie... Dzieki za rady! mam tak samo wyczyscilem egr i dalej to samo nie wiem co dalej robic na komputerze nie pokazuje zadnych bledowpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 a to juz musisz sie wczystac w posty o szarpaniu przerywaniu dławieniu i nierównomiernej pracy silnika dci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.