Gość muflonik Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witam Mam w biurze Nissanka i tak ostatnio zaglądałem tu i tam. Jest klucz standardowy do felg , jednak jest za gruby. Z instrukcji wynika, że powinna być taka nasadki, której nie ma, albo ja nie mogę zlokalizować. Jak ona się fachowo nazywa i gdzie można ją dokupić? Głupia sprawa, bo jak gumę się złapie...to niema jak zmienić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Jedz do byle jakiego sklepu motoryzacyjnego czy z narzedziami i dobierzesz cos. Nie ma co panikowac z powodu zgubionej przejsciowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość muflonik Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Mówisz o takim krzyżaku z różnymi końcówkami? Jak fachowo nazywa się ta nasadka? Poszukam na allegro, ale po swłowie nasadka, przejściówka nic nie widze ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Mówisz o takim krzyżaku z różnymi końcówkami? Jak fachowo nazywa się ta nasadka? Poszukam na allegro, ale po swłowie nasadka, przejściówka nic nie widze ;( Wpisz "klucz do kół" i znajdziesz ale musisz znać rozmiar. Kolega "Dominik14" dobrze Ci radzi. Jedź do jakiegos sklepu z akcesoriami samochodowymi i dopasujesz jakiś klucz. Nie znając rozmiaru klucza kupisz na Allegro zbedny złom. Muszę zwrócic uwagę na fakt ze nie kazdy nasadowy klucz będzie pasował bo ma zbyt grube scianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seby Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Dziwne z tym niedopasowaniem klucza... Ja sprawdzałem i klucz oryginalny w zestawie wchodzi w otwory w felach 18' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.