Gość gstep Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witam Poszła mi rama w moim Terrano I i poszukując nowej znalazłem w Szprotawie http://allegro.pl/nissan-terrano-i-3-0-v6-rama-i2328948808.html Czy ktoś z kolegów miałby wolna chwile by podjechać i zobaczyć w jakim ona jest stanie? Mieszkam w Łodzi a jedyne auto w domu to właśnie Terrano ale przez przegniłą ramę cały tył siadł. Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olejas Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam Będę w Szprotawie po 15 lipca jak sprawa aktualna to się odezwij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gstep Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 dziękuje za odpowiedz. ramę już kopiłem u siebie w łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.