wOOOx Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 370Z Automat. Katowice i okolice spokojnie - ok 10.5 litra niespokojnie 13. Trasa do 3 miasta czy do Koszalina wypróbowane wielokrotnie przy normalnej jeździe 7.1- 7.5 litra. Mam udokumentowane na zdjęciach bo nikt nie wierzył Trasa Katowice Poznań czyli duzo wyprzedzania ok 9 litrów. Spalanie rewelacyjne jak na tę pojemność i moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No to niezle musisz go cisnac ja wczoraj byłem w Kielcach zalalem przed 45 litrow przejechalem spokojnie 400 km z czego 50 po torze i wrocilem na tym bez tankowania spalanie wyszło mi koło 12l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 To jeszcze ja się wypowiem, Zetką jeżdżę od miesiąca i z ciekawości zerkam na spalanie. Dodam tylko że mieszkam we Wrocławiu (czyli w miarę duże miasto) i przez ten miesiąc głównie jeździłem po mieście, zdarzyły się tylko dwie mini trasy po 50 km w jedną stronę. Wnioski: - Miasto Wrocław do pracy jeżdżę na godzinę 10, a wracam po godzinie 18 - czyli jak już nie ma korków. Jeżdżąc jak wszyscy inni na drodze 14 litrów. Natomiast jeżdżąc normalnie, czyli dynamicznie etc 16-16,5 litra - Miasto zapierdzielanie, boki 18 litrów - przy mega upalaniu 19 litrów. - Trasa 11,12 litra Ogólnie prowadzę spritmonitor.de i ostatnio wyskoczyła mi średnia 18,12 litra ale to spalanie z zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi