johny25 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jeździ ktoś z Was p12 bez EGRu? Widzicie jakąś różnicę w nagrzewaniu się silnika, mocy czy spalaniu? Myślę że chyba pozbędę się EGRu ale nie wiem czy to jest bardzo szkodliwe dla silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 odpowiem Ci pytaniem na Twoje pytanie wolisz oddychać spalinami czy czystym powietrzem ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 koleś jeżdzi z odłączonym w clio, żadnej różnicy nie ma, tak mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 w postach o tunningu chłopaki z kanału sie wypowiadali polecam posty Coobcio-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jeździ ktoś z Was p12 bez EGRu? Widzicie jakąś różnicę w nagrzewaniu się silnika, mocy czy spalaniu? Myślę że chyba pozbędę się EGRu ale nie wiem czy to jest bardzo szkodliwe dla silnika Zaślepienie egr-u w P-12 ( na pewno 2,2dci) spowoduje zapalenie kontrolki silnika. Musiałbyś wstawić blachę z otworami. Jakimi nie wiem, odpuściłem po pierwszym błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.