Gość konrad880901 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 witam mam problem z moją primera. jeżdzi wszystko ok tylko jak jadę na 1 lub 2 powoli tak do 2 tys obr i puszczę gas zeby samochód się toczył to jak spada z obrotów to bardzo szarpie aż do puki nie spadnie na 750 wtedy toczy się w miarę równo. jest to bardzo denerwujące. proszę o pomoc. moj sam ochód primera 1,6 instalacja sekw. esgi2 waltek, alaska, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 może VALDEMAR, nei daje rady z krótkimi czasami, wytnij do 1.5ms i zobacz co będzie, daj jakieś ustawienia z tego programu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konrad880901 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 witam wznawiam temat. podejrzewam ze przyczyną szarpnięć tak między 1000 a 2000 tys obrotów jest układ zapłonowy. przewoby są już stare a aparat zapłonowy cały poci się olejem. mam nowy aparat tylko od almery 1,4, wtyki te same troszkę inny kształt kopułki. czy moę to założć i jak to ustawić tak samo jak stare? bo przewody wiadomo bęą nowe. proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.