and_pec Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Co robi coobcio z autami Spytaj sie sam jego. Ogolnie z mulow i kucy robi konie wyscigowe Co do almy i primery to sie okresl jakiego gabarytu potrzebujesz Edytowane 11 Czerwca 2012 przez and_pec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Na pewno wybrałbym PRIMERE . Niecały rok temu stałem dokładnie przed takim samym wyborem , astry mi się strasznie podobały. Jednak są one w cenie i to jest ich największy minus. A primera to takie niedocenione auto. Pozatym jakbym mial kupowac astrę z takim wyposażeniem jakie mam w nissanie to musialbym doplacić około 5tys zł. , za znaczek opla.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daaroo Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Mając do wyboru silnik diesla w Astrze i Primerze wybrałbym Astre. Silnik oszczędniejszy, nowocześniejszy, cichszy, zdecydowanie elastyczniejszy. P11 w dieslu to straszny muł w dodatku paliwożerna. W porównaniu do Astry spokojnie można doliczyć 1-1,5L na 100km. Dlatego wybrałbym benzyne + LPG na sekwencji. Ropniak w chwili obecnej już jest mało opłacalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi