ceniakenzo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 witam koledzy powiedzcie mi jaki olej sie leje do tylnego mostu w t1 bo w ksiazce serwisowej no niestety nie moge znalesc, tylko ile wchodzi litrow jest napisane, patrzac na allegro i cztjac forum dowiedzialem sie ze do mostow z blokada leje sie inny olej albo daje jakies uszlachetniacze , niewiem oco chodzi , czy byl by ktos w stanie mi to wytlumaczyc ?? Oleje, płyny i pojemności.pdf PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZANIE JUZ ZNALAZLEM ,JAK BY KTOS SZUKAL TO OD RAZU WRZUCILEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Tylko Panie pamiętaj o oznaczeniu LS na oleju. Ogólnie dostępna i dobra jest np Coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 JA WLASNIE WYCZYTALEM TU ZE MA BYC OZNACZENIE LSD. CZY SIE MYLE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesper Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 LS czy LSD - na jedno wychodzi to skrót od limited-slip differential Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 (edytowane) LSD - może znajdziesz nalepkę na moście, w każdym razie to oznaczenie mostu z blokada cierną, jak wyżej napisał kolega. LS - znajdziesz na opakowaniu oleju, np takim: http://www.caarbitz....e_LS80W901L.htm Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Whitie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 (edytowane) aha no to juz rozumiem mam most LSD a olej wlewam LS, a te ulepszacze sa potrzebne?? taki bedzie dobry http://allegro.pl/olej-przekladniowy-gulf-gear-ls-80w-90-1l-2331-nr-i2329891444.html ?? Edytowane 3 Czerwca 2012 przez ceniakenzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jak wlejesz olej z oznaczeniem LS to on już ma w sobie takie dodatki do LSD, więc nic innego nie dolewasz. Nie znam tego oleju ale ma LS więc lej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Comma tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam.el Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam, mam takie pytanie, czy taki olej się nada do mostu z lsd: http://allegro.pl/czesci-3cx-4cx-olej-do-mostu-gear-ls-lsd-na-litry-i3988644438.html pierwszy raz będę wymieniał i będzie to cenna informacja:) Cena jest zaje... tylko czy zda egzamin w tyranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 cena jest na poziomie comy... którą kupisz bez problemowo w każdym IC... i przynajmniej coma jakieś tam parametry tego oleju podaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 daj sobie z tym spokój, ten olej wymienisz raz na cały okres użytkowania pewnie ... "z dodatkiem LSD" ... gość chyba myślał, że Janis Joplin tu zagląda potrzebujesz tego oleju 2,8 l ...kup żesz 3 1-litrowe butelki czegoś porządnego np.Valvoline (ten z prawej) to nie płyn do spryskiwaczy żeby sugerować się wyłącznie ceną zrób coś, z czego będziesz dumny, a nie "po najmniejszych kosztach" nie jeździsz Lanosem czy Felicją ... ale Terrano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 e tam... nalej comy... jest tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) a nawet Coma, byle by to to nazwę jakąś miało i ktoś na tym już jeździł ma być symbol LS lub LSD ... a nie że z dodatkiem "psychotropów" zastanów się czy na pewno chcesz kupować u kogoś kto nawet nie wysilił się, żeby swój towar rzetelnie opisać... to oferta dla budowlańców , a nie koneserów (nawet jeśli Ci koneserzy delektują się błotem ) Edytowane 19 Lutego 2014 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 http://www.edsmotorsport.co.uk/ekmps/shops/edsmotorsport10/images/comma-lsd-gear-oil-266-p.jpg ja leję taki... kilkanaście złociszy w IC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) też mam taki i robi Edytowane 19 Lutego 2014 przez czifu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) valvoline durablend gl-5 75w90 LS TEGO HIGH PERFORMANCE JUŻ NIE JUŻ NIE PRODUKUJĄ -JAK JEST W SPRZEDAŻY TO JEST STARY http://www.valvoline.pl/polish/lubricant_advisor Edytowane 20 Lutego 2014 przez siara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 nie no ja prawie 2 lata wstecz to to kupowałem ... chociaż przez A. to też nie wiadomo ile leżakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam.el Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 DZIĘKI ZA PODPOWIEDZI:) KOLEDZY I KOLEŻANKI TERRANOMANIACY, MAM PYTANKO, CZY JEST TU DZIAŁ GZIE MOŻNA WKLEIĆ FOTKI MASZYNY? MOJA PRZESZŁA MAŁY REMONCIK (ZNACZY JEST JESZCZE W TRAKCIE) I CHCIAŁBYM WYSŁUCHAĆ JAKIŚ OPINI CZY SIĘ PODOBA CZY NIE:) A KILKA GODZIN SPĘDZIŁEM SZUKAJĄC I NIE ZNALAZŁEM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 RÓWNIEŻ WSZYSCY CIĘ WITAMY I POZDRAWIAMY ZARAZEM ... skoro już się poznaliśmy i nawet zdążyliśmy na siebie nakrzyczeć to pozwól że Cię oprowadzę po zagrodzie: dział motoekshibicjonizmu o który pytasz nosi miano "Moje Terrano ..." i kiedyś faktycznie wrzucaliśmy tam fotki swoich aut ... niestety później zaczęliśmy (żeby nie było że tylko ja, chociaż ...?) , zaczęliśmy pisać tam o wszystkim co nie jest związane z tematyką forum, stąd aneks "myśli nieuczesane" (performed by lemmy&hugh) przywróć żesz kolego dawną rangę, świetność i przejrzystość tegoż działu i tam wstaw zdjęcia swego czołgu czy też amfibii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam.el Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Podziękował Jak tylko skończę to zaraz się tam pojawią fotki:)to jeszcze pewnie z tydzień półtora tyg potrwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corasson Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam, jak myślicie, czy tego typu ogłoszenia dotyczą oryginalnych olejów? http://allegro.pl/castrol-syntrax-75w140-ls-saf-xj-1l-praga-gratisy-i4817536535.html czy może ktoś polecić jakiegoś sprzedawcę/firmę/hurtownię? dzięki z góry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodakrzyżaka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja polecę http://www.olej-silnikowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja za taki sam Castrol płaciłem około 90 zł , więc szczerze mówiąc dobrze bym się zastanowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corasson Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja za taki sam Castrol płaciłem około 90 zł , więc szczerze mówiąc dobrze bym się zastanowił. no i zgodnie z radą odpuściłem temat - zamówiłem o oficjalnego dystrybutora, zapłaciłem 3x78 zł. dzięki, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) akurat ta firma z castrolem po 42 pln ma słabą opinie i spotkałem u niego stere oleje lub z innym korkiem niż oryginał ,więc zalecam rozwagę ................... a jak chcesz komplet np , mosty skrzynia reduktor silnik to mogę sprzedać w cenach hurtowych i wysłać np . kurierem za 17 pln tu dobierzesz produkty i ilości http://www.valvoline.pl/polish/lubricant_advisor Edytowane 23 Grudnia 2014 przez siara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi