Gość sowal Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam wszystkich forumowiczow, Mam problem ze skrzynia CVT i trybem manualnym. To znaczy skrzynia nie przechodzi w tryb manualny...nie mam zadnego bledu na wyswietlaczu, wydaje mi sie ze dziala poprawnie w trybie automatycznym, ale jak przekladasz dzwignie w prawo na trybie "D" nic sie nie dzieje...nie pojaiwa sie aktualny "wirtualny bieg" i caly czas dziala tryb automatyczny. Co to moze byc ?? Dodam ze jeszcze z 2 tyg temu dzialalo normalnie wszystko a wczoraj jak probowalem wlaczyc manuala to klops.. Pozdrawiam, Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 gdzies czytalem ze tak moze być gdy olej jest bardzo zimny, ale w czerwcu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jony__81 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 witam mam ten sam problem nie wchodzi w tryb manualny, nadodatek niechce zmieniac biegów jak zacioł sie manual, może ktoś miał te objawy i podpowie czego szukac i jaka jest usterka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sowal Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam,, u mnie okazalo sie ze problem stanowil urwany/przetarty przewod idacy od drazka - nie przekazywal informacji ze skrzynia jest w trybie manual. Przewod wymieniony i wszystko wrocilo do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek123 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 czesc ;podaj jakie koszty .robiles w aso? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.