gureczek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Czy ktoś miał problem dotyczący fałszywych wskazań wyświetlacza komputera ??? u mnie przebieg kilometrów pokazuje OK (liczyłem słupki przy drodze), ale wskaźnik dzienny kilometrów przeskakuje nie co 1km ale co 0,5km, dziwnie też zachowuje się wskaźnik ilości paliwa po przekroczeniu 1/2 baku - dopóki się jedzie jest ok, ale jak wyłączę stacyjkę i ponownie ją włączę to wskazuje nagle że jest już rezerwa, a po przejechaniu 600km wskazał że już dawno nie mam paliwa, a okazało się że wypaliłem 45 litrów, a więc w baku pozostało 20 litrów !!! - masakra jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasios Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jeśli chodzi o poziom paliwa może Ci się przykleił pływak do ścianki, miałem tak w poprzednim samochodzie, (odkleił się sam po jakimś czasie), co do licznika km dziennego nie wiem co podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gureczek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Pływak raczej nie, bo ten sam schemat powtarza się co tankowanie, czasami po odpaleniu auta i ok 1/2 zbiornika pokazuje 0, ale po kilkunastu kilometrach powoli się podnosi poziom paliwa (im dalej jadę tym przybywa paliwa-szkoda że w rzeczywistości tak nie jest)chyba czeka mnie wizyta u poważnego elektryka :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek1 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 pojemnosc baku to nie przypadkiem 60 L ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yan_2007 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 pojemnosc baku to nie przypadkiem 60 L ??? W instrukcji napisano, że 65 L ale z moich tankowań wynika, że chyba 60 L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek1 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 no właśnie z moich tez dlatego sie dziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 no właśnie z moich tez dlatego sie dziwie. Bak ma 65 l, już nie raz tyle wlałem do zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Mnie weszło przy pierwszym tankowaniu 65,9 l benzyny tak że myślę że do niego wejdzie ponad 66l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No tak, 65l zbiornik (wg specyfikacji) + przewody paliwowe Niezle musial byc wysuszony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No tak, 65l zbiornik (wg specyfikacji) + przewody paliwowe Niezle musial byc wysuszony... Pierwsze tankowanie po wyjeździe z salonu - nie wiem ile wlali benzyny w salonie w każdym razie po 30km zatankowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi