mir-e Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 znudziła mnie wyszukiwarka więc zakładam nowy temat otóż: silnik 2.7Tdi układ zexel zimny ciężko pali gorący ciężko pali klepie silnikiem brak mocy jak pedał w podłodze to puszcza kłęby czarno siwego dymu na wolnych obrotach jest cicho i ładnie pracuje a to wszystko po wymianie głowicy w pompie wtryskowej Przed wymianą to tylko nie palił jak był gorący i żadnych objawów powyżej!!!!!!!!!!! I co wy na to Panowie??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 a nie przytarłeś czasami silnika ? Gdy gorący to jak kręci ? tak jak by akumulator był słaby czy normalnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir-e Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 nie męczcie się panowie problem rozwiązany jak składałem pompę to przekręciłem fale o 180 st a odpalił tylko dlatego ,że ten silnik nie ma bezpośredniego wtrysku paliwa stąd te chmury dymu i inne takie tam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.