Gość hermit Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Tak mnie ciekawi ile kosztowała moja Primerka jak była nowa, na koniec 1999 roku. Może ktoś dysponuje jakimś cennikiem z tamtych lat, ulotką reklamową, folderem, czymkolwiek? W sieci znalazłem tylko jeden artykuł, ale podana była tylko podstawowa cena P11.144 z silnikiem 1.8, a mnie interesuje WP11.144 2.0 ze skrzynią CVT z grudnia 1999. Nie musi być z Polski, mój samochód i tak jest z Niemiec, więc może być cennik w markach, ale w złotówkach też byłoby miło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pciuch Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Moja taki sam model, prod. 2000 r., na fakturze, którą dostałem od poprzedniego właściciela - nieco ponad 93 tys. PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek88 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 W sieci znalazłem tylko jeden artykuł, ale podana była tylko podstawowa cena P11.144 z silnikiem 1.8 Mógłbyś podać link? jestem ciekaw ile takie 1.8 mogło kosztować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermit Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mógłbyś podać link? jestem ciekaw ile takie 1.8 mogło kosztować. Przyznam, że kiedyś na jakiś artykuł się natknąłem, ale teraz za skarby nie mogę go ponownie odnaleźć... Chyba był to artykuł z jakiejś gazety motoryzacyjnej, ale na ten moment nic więcej powiedzieć nie jestem w stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Pciuch, jakie masz wyposażenie? Tez mam WP11.144 2.0 CVT, ciekawy jestem czy mamy to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Mówicie to macie , udało sie to odnaleźć , kiedyś to wygooglowałem , nie bylo latwo przypomnieć sobie co w google wpisywałem : http://www.auto-swiat.pl/1-nissan-primera-wagon-18-16v-przednie-zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 heh... artykuł o Primerze .144, a na zdjęciu model sprzed liftu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pciuch Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Pciuch, jakie masz wyposażenie? Tez mam WP11.144 2.0 CVT, ciekawy jestem czy mamy to samo. Klimatronik, radiomagnetofon, elektryczne szyby przód i tył, elektryczne lusterka. Podgrzewanie foteli - brak, przednie światła przeciwmgielne - brak. W środku plastik, żadnych elementów drewnopodobnych. To tak na szybko z pamięci. Zapomniałem o poduszkach - 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 witam mam podobna furkę ale mam chyba najwiekszy wypas (na tamte czasy). A to dlatego ze maja primka byla do testów w salonie w paryzu, ale potestowala sie tylko 700km i ktoś ją w dupkę pocalował Mam fotki ze zdarzenia, fura oklejona naklejkami (nowa primera) z tym ze po francusku Podejrzewam ze ktoś "wysprzeglił" hamulcem A wracając do wyposażenia to szara skora, grzane fotele, kierowcy elektryczne sterowany, xenony i przeciwmgielne, zmieniarka CD i wszystko inne. drewko tylko na konsoli. Nie posiadam z niewiadomych przyczyn pilota do radia w kierownicy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.