Gość Czeslaw4 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ergi, Cieszę się, że mogłem pomóc. Czy po tym czyszczeniu i konserwacji automat zamyka szybę normalnie ? Co do wytarcia koła kierownicy, mój Notek jeszcze za młody, przebieg 4500 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ergi Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ergi, Cieszę się, że mogłem pomóc. Czy po tym czyszczeniu i konserwacji automat zamyka szybę normalnie ? Co do wytarcia koła kierownicy, mój Notek jeszcze za młody, przebieg 4500 km. Czesław4,narazie działa poprawnie,od soboty do dnia dzisiejszego problem nie pojawił się,poużywam jeszcze przez jakiś czas to zobaczymy,jak będzie coś nie chalo to dam znać. Jeszcze raz wielkie dzięki Czesław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) jak to nie można zmienić kierunku? szyba jedzie do góry, wciskam przycisk i od razu jedzie w dół u mnie tak to działa Edytowane 19 Czerwca 2012 przez g.a.polak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) jak to nie można zmienić kierunku? szyba jedzie do góry, wciskam przycisk i od razu jedzie w dół u mnie tak to działa U mnie też jest możliwość zmiany kierunku, ale ranger napisał wyżej, że u niego to nie działa. Więc widać nie we wszystkich rocznikach jest ten system. Edytowane 19 Czerwca 2012 przez Czeslaw4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Przypominam, że mówimy o sytuacji jak szyba idzie do góry w trybie automatycznym, czyli jednorazowe pociągniecie włącznika do pozycji drugiej i szyba jedzie do góry już sama - bez trzymania włącznika. Oczywiście mowa o szybie kierowcy. [aktualizacja] Koledzy, faktycznie strzeliłem byka. Pomyliło mi się z innym autem, którym też jeżdżę (służbowy). Faktycznie w Note w każdej chwili można zmienić kierunek biegu szyby. To w końcu bardzo przemyślany samochód . W dalszym ciągu jednak nie polecam prób z rekami, palcami i innymi częściami ciała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Powrócę do tematu domykania szyb. http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=12&ved=0CFgQFjAL&url=http%3A%2F%2Fwww.testronik.com%2Findex.php%3Fpage%3Dmoduly_domykania&ei=l8hFUvKbCcHStAadvoGoDw&usg=AFQjCNE4mkMglfi7W6e1j0is4IAH2mN7nA&bvm=bv.53217764,d.Yms&cad=rja Oto moduł,który wg.producenta pasuje do Note i nie ma większych problemów z montażem. Obiecuję że będę kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Pomocne informacje możesz znaleźć tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/60801-akcesoria-do-i-w-waszych-qashqaiach/page-41?do=findComment&comment=938008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Czytałem to,raczej normalna dyskusja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi