Gość Tomeknemezis Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mam mega problem tydzien temu padł mi akumulator (76Ah Nissan-a) no to nic nie pozostało jak kupić nowy po czym usterka następna ale z mojej winy 1 reflektor nie pali (światło mijania - ok kupiłem podłączyłem ( Topla 75Ah ) - ale zapomnialem dokręcić minusa .....aaaa bolii ( aż do tej pory ) - no i podczas jazdy odczepił mi sie minus i na komputerze wyskakiwało coś z ABS-em jakiś problem itd dziwne historie na tym ekranie.... aż w końcu sie zjażyłem ze chyba coś musiało mi spaść ( minus ) - jak go podłączyłem z powrotem to było juz wszystko normalnie aż do czasu jak szwagier stojąc na osiedlu powiedzial mi że żarówka mi sie przepaliła ok sobie pomyślalem pewnie zwarcie sie zrobiło i sie spaliła ... - kupiłem zmieniłem i przysłowiowa d*p... nic ciemność egipska nastała podejrzewam że podczas jazdy ten minus sobie troche po skakał po akumulatorze i teraz oo.. mam problem sprawdziłem bezpieczniki i jest ok w kabinie i pod maską .........POMOCY...... Nissan P12 2003r 1,9dci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 sprawdz kostki cz sie nie stopily w srodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 no jak mówi preston, sprawdziłbym czy napięcie jest w kostkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomeknemezis Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Wstyd .... Hańba z mojej strony .. nie wiem czy pisać co odwaliłem .... a co tam nie tą żarówke wymieniałem hehe :/ w p12 sa 2 x H7 a ja nie za tą sie zabrałem i tyle wymieniałem sprawną żarówkę ..... bez bicia proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Bić cię nie będziem, bo nie jeden z nas pomylił otwory na żarówki , mnie też to się zdarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 no to gitarka :-) że bez problemu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.