Gość zuzu007aa Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mam uszkodzony czujnik położenia wału korbowego w nissanie almerze Tino.Słyszałem że była kiedyś bezterminowa akcja wymiany takich czujników w serwisach. Dzwonie do tego Poznaniu a tam mi gośc na to że nigdy o tym nie słyszał i napewno ta akcja nie istnieje. Pomocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanikadam Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 prześlij mi vin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuzu007aa Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 prześlij mi vin VSKTAY10U0009411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzingis Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Byłem w serwisie jakies rok temu, sprawdzili vin i za 2 tygodnie otrzymałem telefon ze mogę przyjechać na wymiane czujników. Serwis w Rzeszowie. 1,8 benzyna 2001 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanikadam Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 możliwe widocznie nie były wymienione wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.