Piotrastorun Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam , mam takiego Nissana z 00 roku (pełen wtrysk 125KM)i mam założony taki zestaw Diego LS, parownik tomaseto i valtek wtryski. Nie jestem zadowolony ponieważ strasznie nie równo pracuje na wolnych obrotach na gazie(na benzynie równo).Byłem u Gazownika i powymienial filtry,sprawdził mape niby wszystko ok.Ale jak jeżdzę to obroty falują na wolnych 800-500.Znalazłem taki zestaw co myslicie o tym. http://moto.allegro.pl/sekwencja-stag-4-plus-eco-valtek-alaska-nowosc-i2393769968.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 ale kupując ten zestaw nic nie zyskasz, bo zapłacisz praktycznie za to samo, czyli alaskę, która masz, i RED VALDEMARA, który tez siedzi u Ciebie w aucie, jak chcesz coś dobrego w stosunku jakość do ceny to mogę załatwić (TECH214, BARAKUDA, SHARK-mocniejszy) wtedy poczujesz zmianę a tak tylko się napracujesz a efekt będzie ten sam bo nie zmieniasz komponentów, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.