miszka84 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam mam takie pytanie odnośnie numeru VIN. Jacyś mechanicy "nie wiem którzy" bo dopiero teraz to zauważyłem przewiercili mi jedną literę VIN-u. Co powinienem zrobić ? Czy powinienem zgłosić się do Urzędu Komunikacji Miejskiej z prośbą o ponowne nabicie numeru VIN ? ... Jeżeli tak to czy ktoś się orientuje jaki jest to koszt i czy auto będzie musiało stać w tym czasie na parkingu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo_NS Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Hej , Jedź do najblizszej stacji kontroli pojazdów tam gdzie sie robi przeglądy , na pewno Ci powiedzą co po kolei masz robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaweq22 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 dobra dobra numerator w dłoni...uporaj z tym się jak najszybciej, bo przy kontroli czeka laweta na parking policyjny i godziny przesłuchań, a winnego nie będzie więc wypadnie na Ciebie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.