Gość CebulBiTurbo Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam Panowie. Mam Maxime A32 z 95'. Tylne lampy i listwę chciałbym wymienić na te po lifcie. Bodajże od 98' w górę miały już te nowe, łądniejsze lampy. Patrząc na zdjęcia nowych i starych lamp ułożenie i rozmiary są takie same. Nie chce jednak utopić kilka stów jeżeli nie będzie to działało na zasadzie zdemontuj/zamontuj. Czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie jak jest z wymianą? Czy wszystko pasuje? Czy ie trzeba nic przerabiać? Dzięki serdeczne dla życzliwej osoby za odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lombardo88 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 oczywiście lampy pasują. co do klapy to nie wiem czy blenda do niej pasuje na pewno, ale na 90 proc tak. tak się składa że mam poliftową maximę na części. 99 srebrna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.