Gość arczif Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dopadł mnie niespodziewany problem związany z wymianą rozrządu w mojej Almerze. Przykra sprawa bo tanie to nie jest, trzeba rozebrać pół samochodu a dodatkowo trudno jest dostać cały zestaw rozrządu. Może ktoś z forumowiczów wie gdzie mógłbym skierować swoje kroki w poszukiwaniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 na allegro sa ale nie kopletne a coz sie stało klekocze nawet jak rozgrzany?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo_NS Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 cześć , podaj mi VIN samochodu , wycenie ci to i powiem gdzie kupić. albo po prostu napisz wiadomość tutaj : http://www.autoczesci.autosowa.pl/kontakt.html Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.