Gość motaba Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Mom taki mały problemik; regulacja wysokości świateł mijania (i długich) przestała działać,w tej chwili światła ustawione są na najniższym poziomie. Gdzie szukać usterki? (które bezpieczniki lub/i przekaźniki). Z góry dzięki za podpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ja u sibie nie mam takiego bajeru i mam spokoj bo jak gliny zatrzymuja i kgos wioze z tylu to sie czepiaja czego nie obnizam swiatel(a za to grozi mandacik)a jak sie nie ma to nie moga wlepic 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek666 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A ja mam pytanko - czy to możliwe, żebym nie miał tej regulacji? W książce od Nissana jest pokazane, że ona znajduje się pomiędzy przednimi fotelami (w tym miejscu mam podgrzewanie foteli). Czy wy macie tę regulację w tymże miejscu? (hmm...to trochę dziwne miejsce jak na tę regulację) Pamiętam, że Sunny Coupe B12 miał to z lewej strony kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiX Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A ja mam pytanko - czy to możliwe, żebym nie miał tej regulacji? W książce od Nissana jest pokazane, że ona znajduje się pomiędzy przednimi fotelami (w tym miejscu mam podgrzewanie foteli). Czy wy macie tę regulację w tymże miejscu? (hmm...to trochę dziwne miejsce jak na tę regulację) Pamiętam, że Sunny Coupe B12 miał to z lewej strony kierownicy. a w moim N 14 mam regulacje swiateł, tak jak piszesz między fotelami, mam tylko jedno pokrętło (nie mam podgrzewanych foteli). Ale z drugiej strony to bardzo dziwne ze masz podgrzewanie foteli, a nie masz takiej pierdoły jak regulacji świateł. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaXimus Wielki Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 No swieteni ale odpowiedzi do pytania nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kondzio Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Też mam chyba problem z regulacją. Mianowicie działa tylko ta od lewego reflektora. Tylko nie mówcie że prawy nie ma regulacji PS: nie mogę otworzyć tych pdfów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.