KKK13 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Długo się rozglądałem za jakimś samochodem i przypadkowo padło na Nissana Almerę z 2003 r. 1.8 116 KM 90 tys. km przebiegu Samochód zrywny po przesiadce z diesla ale też nie mało pali bo 8.6l/100km :/ Auto bez wad nie jest bo trzeba było zaraz kupić oponki na tył do alufelg i muszę jeszcze skombinować dokładkę-spojler lewego progu i łącznik stabilizatora. I tu mam prośbę do was, bo wątpię, że dostanę taką dokładkę w okolicach Tarnowa, jak mogę się dowiedzieć po zdjęciach czy kupuję właściwą dokładkę?? A może ktoś z forum ma taką do sprzedania w normalnej cenie nie tak jak ASO za 600 zł Nissan z wyposażenia posiada: - ABS - 4x poduszki powietrzne - klimatronik - autoalarm - el. szyby - el. lusterka - radio cd - alufelgi - czujnik parkowania - i chyba tyle więcej nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.