Sygma Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 model 2013... będą jakieś zmiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 model 2013... będą jakieś zmiany ? chyba zmiany cen w góre chodzi o zmiany w wyglądzie / specyfikacji itp ? jeżeli tak to raczej żadnych zmian do końca marca 2013 czyli w katulanym roku fiskalnym Nissana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 chodzi o zmiany w wyglądzie / specyfikacji itp ? tak dokładnie o to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekZ Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ma wyjść nowa Navara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszman Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 trafiłem na info odnośnie modelu 2014 , narazie jest to pewnie "luźny" projekt ale nie obraziłbym się na taki design : http://www.allcarmodels.org/2014-nissan-navara/ - foto nr.4 od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bravo_ Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Jak dla mnie ten design to porażka... Ale możliwe, że właśnie tak będzie wyglądać nowa Navara, bo jest to nic innego jak najnowszy Pathfinder z paką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.