wittuss Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam! Mam pytanie czy w 1.6 benzyna wymienia się filtr paliwa , jeśli tak to gdzie on jest zlokalizowany. Ostatnio byłem u mechanika na wymianie oleju i filtrów i zamówił również filtr paliwa. Gdy przyszło do wymiany nie mógł znaleźć, coś posprawdzał w komputerze i stwierdził że w tej wersji filtr jest zintegrowany z pompą paliwową i sie nie wymienia.Szukałem w sieci ale zalazłem tylko informacje odnośnie diesli. Wittuss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 sam sobie odpowiedziałeś na pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wittuss Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia96 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 W Yarisie 1,0 filtr paliwa tez byl nie wymienialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 W większości nowych aut benzynowych filtr paliwa jest niewymienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.