Gość mari1969 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Czytając ostatni temat przypomniała mi się jedna myśl.Do rzeczy. Czy ktoś może mi wytłumaczyć funkcje pilota.Nie wiem czy to prawda ale naciskając przycisk "zamknij" lub wielokrotność naciśnięcia powoduje się włączenie różnych funkcji. proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam z Torunia Marek (tino 2,3 DCI 2003) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Nie ma Tinki 2,3 dci!!! Ja mam 2,2 dci i u mnie takie zjawisko nie występuje. Dla upewnienia się czy samochodzik się zamknął lub czy zadziałał pilot i po kilku krotnym nacisnięciu pilota nic się nie zmienia - samochód jest zamknięty i nie wystepują inne opcje. Dodaję, że tak jest u mnie. Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.