bobroy Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Hej, Potrzebuję pilnie odpowiedzi, gdzie mogę naprawić Almerę po niewielkiej kolizji? Najlepiej w ASO w Warszawie, szkoda z OC sprawcy. Robią to dobrze, solidnie (moża zakrawa to na żart), w krótkim terminie - do nieprzekraczalnego dnia 12.07, bo potem wybieram się na urlop. Pewnie do wymiany przedni zderzak z lakierowaniem, a co jeszcze pod spodem, to nie wiem. Sprawa bardzo pilna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pavvell Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Najbliżej to w Jaworski-Gajewski na Oczapowskiego 15. A czy zrobią do 12 VII ? Zapytaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Wiem, że najblizej. Dzwoniłem wczoraj do nich, mają wolne moce przerobowe, więc czekają. Mam nadzieję, że robota nie będzie wymagała wymiany pół przodu i uwiną się szybko i sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.