Gość biedronkagnieszka Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam, skąd można by wziąć podnośnik lewej przedniej szyby (cały mechanizm) do Forda Mavericka `94 2.4 glx jeśli nie z innego Mavericka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam, skąd można by wziąć podnośnik lewej przedniej szyby (cały mechanizm) do Forda Mavericka `94 2.4 glx jeśli nie z innego Mavericka? jęsli pasuje od terrano i jest elektr.to mam na zbyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biedronkagnieszka Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 no właśnie nie bardzo wiem jak sprawdzić, z czego pasuje... wydaje się, że potrzebne byłyby 3 wymiary: długość dwóch linek i wysokość 'wysięgnika'? bo kostka jest chyba standardowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 no właśnie nie bardzo wiem jak sprawdzić, z czego pasuje... wydaje się, że potrzebne byłyby 3 wymiary: długość dwóch linek i wysokość 'wysięgnika'? bo kostka jest chyba standardowa? zrób fotki i zwymiaruj wtedy porównam. Umieść jak najwięcej wymiarów. Jak będzie ok to będziemy się targować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.