Gość golemik Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witajcie Pora się żegnać chyba z Nissanem (po Almerze, Primerze P11.144 oraz P12 kombi). Szukam auta klasy średniej najchętniej japońskie (na 5 osó ale dzieci stawiają warunek -musi być nawiew powietrza z tyłu (niestety tego Nissany nie miały- nawet na nogi). Co polecacie -tak by za ok. 30 000zł kupić coś nie starsze niż 4-6 lat i pojeździło jakieś 4 lata- po 12 000km rocznie, bez wielkich nakładów. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Sprawdź mazdę 5 i 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 mylisz sie z nogami nawet moja p10 tka miała ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 moja p12 kombi też ma nawiew na nogi pasażera, ale koledze autorowi postu chyba chodzi o taki nawiew regulowany oddzielnie z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Primery P10 i P11, Almera N15 posiadają nawiew na nogi pasażerów z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) P11.144 kombi też ma nawiew na nogi. Edytowane 14 Lipca 2012 przez demano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Endri Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ja mam P11 i też nie ma nawiewu na tył.Widać rózne wersje wychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ja mam kombi P11 98r i nawiewu na nogi pasażerów z tyłu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A ja mam . Widocznie był montowany w bogatszych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Nawiew na tył w primerach był w wersjach wypuszczanych na rynek skandynawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 nie tylko na rynek skandynawski ja mam kupiony w polskim salonie i nawiew mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuh1305 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Macie normalnie kratki które można ustawiać czy tylko wypuszczony kanał nawiewowy? Jak to wygląda? Pod siedzeniem czy w przegrodzie między nogami pasażerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 pod siedzeniami od strony tunelu na podłodze pod tapicerką idzie płaska prostokątna rurka i z niej wieje, w tapicerce jest oczywiście dziura na końcówkę rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Fotki: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/21517-nawiew-z-tylu/page__view__findpost__p__875376 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi