Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K12] jak rozebrać panel sterowania nawiewu

kmiart

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych forumowiczów mam problem z rozebraniem panelu sterowania nawiewem a mianowicie nie wiem jak rozebrać obudowę radia zamieszczoną na zdjęciu nisan micra k12 z 2008 roku .

Odkręciłem dwie śróby mocujące kratkę radia z kratkami nawiewów zaznaczone na zdjęciu i dalej nie mogę tego rozebrać może któryś z kolegów rozbierał takie radyjko bo pod nim są dwie śróby mocujące panel nawiewu za pomoc serdecznie dziekuję z góry

post-28347-0-56710000-1341514506_thumb.jpg

Było o tym tu na forum (chyba do K12 właśnie, ale możliwe że do K13 - nie dam sobie nic za to odciąć), tylko tam opisywali wyjmowanie fabrycznego radia. Poszukaj tematów o wymontowaniu radia z K12, to Cię to na pewno naprowadzi.

tak jak kolega napisal, poszukaj dobrze na forum to i nawet fotki znajdziesz jak odkrecic radio (demontaz radia w k12)

prócz tych srubek masz jeszcze jedna jaka znajduje sie pod podszybiem. sciagasza deske tylko ostroznie (zdjecie samych zaczepow po srodku wystarczy w zupelnosci) i jestes juz w domu. powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...