Gość DiT Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam. nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Chciałem się dowiedzieć czy do Primery P11 Hatchback po lifcie pasuje przedni błotnik od Primery Sedan przed liftem. Z góry dzięki pomoc. pozdrawiam. W załączniku zamieszczam zdjęcię błotnika z primery przed liftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 wg mnie nie bo przed liftem były inne kierunkowskazy niż po i tu może nie pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiT Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.