kylo_k2 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jak w temacie. Podobno w Wyszkowie jest koles który wstawia silniki ZD30 z Terrano do Patrola, będę potrzebował takiej usługi. Wiem że Off Roader miał kiedyś kontakt do tego warsztatu. Jak ktoś ma jakiś nr tel to poproszę, ewentualnie może wiecie gdzie się ten warsztat dokładnie znajduje to podjadę sobie i pogadam. Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 To pisz na pw do Offroader'a, on Ci zapewne coś podpowie (chyba)... nie wiem co Twojemu wozu dolega ale ja w moim Parchaczu 3,0 zdecydowałam się na remont silnika i jest ok. We Wyszkowie nie znam warszatatu ale w okolicy jest kilka Pozdro, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smyku Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 To pisz na pw do Offroader'a, on Ci zapewne coś podpowie (chyba)... nie wiem co Twojemu wozu dolega ale ja w moim Parchaczu 3,0 zdecydowałam się na remont silnika i jest ok. We Wyszkowie nie znam warszatatu ale w okolicy jest kilka Pozdro, K. Z ciekawości ile już km po remoncie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zylion a bedzie 10zylionów, wykonawca dał gwarancję - dożywotnią Parchacz śmiga, pędzi, prawie lata, tylko nie gada, choć zależy jak kto słucha... ale robiłam go indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Wiem że takie przekładki robi warsztat Karłowicz4x4 ale nie wiem czy jeszcze mają te silniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jak nie maja to ściągną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Miałem kontakt do chłopaka z Wyszkowa ... wrzucał silnika terranowskie do patroli , zmieniłem telefon i zgubiłem namiar Wiem że ma też pomoc drogową ( holowanie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.