Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

potrzebuje kontakt do warsztatu z Wyszkowa który wstawia ZD30 z Terrano do Patrola

kylo_k2

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Podobno w Wyszkowie jest koles który wstawia silniki ZD30 z Terrano do Patrola, będę potrzebował takiej usługi. Wiem że Off Roader miał kiedyś kontakt do tego warsztatu. Jak ktoś ma jakiś nr tel to poproszę, ewentualnie może wiecie gdzie się ten warsztat dokładnie znajduje to podjadę sobie i pogadam.

Dziękuję za pomoc.

• 3 tygodnie później...

To pisz na pw do Offroader'a, on Ci zapewne coś podpowie (chyba)... nie wiem co Twojemu wozu dolega ale ja w moim Parchaczu 3,0 zdecydowałam się na remont silnika i jest ok.

We Wyszkowie nie znam warszatatu ale w okolicy jest kilka ;)

Pozdro,

K.

To pisz na pw do Offroader'a, on Ci zapewne coś podpowie (chyba)... nie wiem co Twojemu wozu dolega ale ja w moim Parchaczu 3,0 zdecydowałam się na remont silnika i jest ok.

We Wyszkowie nie znam warszatatu ale w okolicy jest kilka ;)

Pozdro,

K.

Z ciekawości ile już km po remoncie?

Zylion ;) a bedzie 10zylionów, wykonawca dał gwarancję - dożywotnią :) Parchacz śmiga, pędzi, prawie lata, tylko nie gada, choć zależy jak kto słucha...

ale robiłam go indziej ;)

• 3 tygodnie później...

Miałem kontakt do chłopaka z Wyszkowa ... wrzucał silnika terranowskie do patroli , zmieniłem telefon i zgubiłem namiar

Wiem że ma też pomoc drogową ( holowanie )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...