Thespian Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Skąd bierzecie info o wywrotności T2? Bo to trochę takie "urban legend" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 z autopsji ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 dramatyzujesz Samurai na wąskich mostach i resorach jest wywrotny... T2 jest na poziomie "bez dramatu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzys1001 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Przymierzam się do kupna opon. Rozmiar już wiem jaki chce tylko nie mogę się zdecydować co do bieżnika. Mają to być opony całoroczne. Pod uwagę biorę : http://oponymax.pl/pl/169112,opony_bfgoodrich-all-terrain-t_a-ko-245_75r16-120-s,variant lub http://allegro.pl/245-75r16-245-75-16-nexen-at2-nowe-2011-4-sztuki-i2797849593.html Macie doświadczenia z tymi oponami?? Może jakieś inne propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Bierz AT/KO - kultowa guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 BFGOODRICH ALL TERRAIN T/A KO z tych dwóch propozycji zdecydowanie te!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzys1001 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 BFGOODRICH ALL TERRAIN T/A KO z tych dwóch propozycji zdecydowanie te!! No mówisz z tych dwóch. Może jakieś inne propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 ja niedawno założyłem 31x10,5r15 ''cooper Discoverer stt'' i musze powiedziec ze jestem zadowolony na czarnym sa naprawdze bardzo ciche, dzisiaj je przetestowałem na przymrożonej jezdni -5 stopni i trzymał sie zaj... , niestety jeszcze w teren nie pojechałem bo muszę podciąć mocniej błotniki a nie mam zbytnio gdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 nie tnij błotników to bez sensu, jak masz zdrową ramę i budę to podnieś o 5cm budę roboty nie jest wcale tak dużo a efekt super. trochę roboty jest z mocowaniem przedniego zderzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 5cm juz podniesiony na zawieszeniu, plan jest zeby na ramie podnieść następne 5 ale narazie nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzys1001 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 cooper dicover stt ładnie ta opona się prezentuje. Ale jak cało roczna bf goodrich at lepiej chyba się nada. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 na pewno AT maja takie przeznaczenie a MT bardziej w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi