slaw-8 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Czy ktos z doswiadczeniem podpowie mi czy jak jest klima no i oczywiscie filtr przecipylkowy to jest sens dobierac sie do parownika i przeczyscic go by klima lepiej chlodzila. Jesli tak to bardzo prosze o podpowiedzi jak najlepiej sie dostac do niego i czy sa jakies trudnosci z tym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nie ma to związku z chłodzeniem, a raczej z przykrym zapachem z nawiewów. Jeśli nie śmierdzi, ja bym nie ruszał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw-8 Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 dzieki za odpowiedz wlasnie o to mi chodzilo czy jest sens. zklimy nie smierdzi, ale jak dzis wymienilem sobie filterek i popatrzylem ile jest roboty to zona by mnie zabila ze tyle siedze w garazu:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Czemu ma Cię zabijać?? Siedzisz i robisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.