Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Problem z Głosnikami i radiem

Gość Kris0086

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kris0086

Witam kupiłem radio te-http://www.overmania.pl/0-88-radio_overmax_ov_cr_411g_mp3_usb_sd_mmc_aux-produkt.htmli już mam je zamontowane w samochodzie, jak dla mnie wystarczy gdyż nie jestem wymagający, ale jest problem słyszę dźwięk kierunkowskazów w głośnikach oraz jakieś szumy jakby od silnika czy to normalne, proszę o pomoc z góry dziękuje.

kolego nie jest to normalnie (mimo ze nie jestem elktronikiem)jak dla mnie. Na logike-slyszales kiedys by u kogos w samochodzie dzwiek od kierunkow slyszalny byl w glosnikach samochodowych?? ja szczerze mowiac nie-wiec jest cos nie tak. A o co chodzi z szumami to juz wogle nie mam pojecia co autor ma na mysli. Ja na twoim miejscu odwiedzilbym elektronika. Nie wiem ile biora u was, ale mysle ze koszt takiego czegos nie powinien przekroczyc 50zl a cala odpowiedzialnosc idzie na niego:) pozdrawiam

Gość Kris0086

Aha ok Rozumiem ja tam nie ufam mechanikom i elektro mechanikom bo jeden drugiemu nie równy,tak ze wszystko ogarniam sam lub z forum lub maż od kuzynki mojej żony mi pomaga bo jest mechanikiem kiedyś mechanik chciał mi skasować 600zł za regeneracje przekładni kierowniczej a okazało sie ze to tylko gumy do wymiany i kosztowało mnie to tylko 40zł tak ze wolę nie, a dzieje mi sie to tak od kąt podpiąłem te radio może muszę zamontować kondensator co jest na alternatorze bo nie mam odp

Może to być rozwiązaniem... zjawisko często występowało w starszych samochodach...

Gość Kris0086

ok dzięki kupię i sprawdzę :) a inny problem malowałem wycieraczki i z przodu wszystko ok,lecz tylna był zjechany gwint i musiałem uciąć i teraz taka sprawa jak to zrobić idzie jakoś to naprawić ten gwint co wchodzi śruba odp

• 3 tygodnie później...

ok dzięki kupię i sprawdzę :) a inny problem malowałem wycieraczki i z przodu wszystko ok,lecz tylna był zjechany gwint i musiałem uciąć i teraz taka sprawa jak to zrobić idzie jakoś to naprawić ten gwint co wchodzi śruba odp

Przerabiałem podobny temat i jedyne co mi pozostało to kupić.Tyle miałem szczęścia że na szrocie udało mi się kupić za 30 zł łącznie z silniczkiem ale to była okazja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...